Barcelona

Federació

Notícia

Alfred Bosch: 'Estem segurs que acabarem tirant endavant uns pressupostos que són tan necessaris per a Barcelona'

Més de 200 veïns i veïnes de l'Eixample participen en un acte sobre el futur de la Model


Els Jardins Montserrat han estat l'escenari aquest matí de diumenge d'un multitudinari acte d'Esquerra Republicana sobre la negociació dels pressupostos i la transformació en equipaments públics de bona part de l'espai que actualment ocupa la presó de La Model. Més de 200 veïns i veïnes de l'esquerra de l'Eixample han assistit a un acte sobre una de les reivindicacions històriques més importants del districte.
 
El president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha explicat que 'hem aconseguit que en uns pressupostos hi hagi una partida per desencallar La Model'. 'És un primer pas, però encara manca molta feina per fer', ha afegit. Bosch s'ha mostrat optimista sobre les negociacions per donar llum verd a la modificació pressupostària que ha de permetre començar a transformar La Model: 'estem segurs que acabarem tirant endavant uns pressupostos tan necessaris per la ciutat'. En aquest sentit, també s'ha referit a d'altres mesures que ERC­Barcelona ha aconseguit incorporar en la negociació dels pressupostos, com ara l'arribada del metro a la Zona Franca. 
 
Per la seva banda, la regidora Trini Capdevila ha recordat que 'l'esquerra de l'Eixample és el barri amb menys equipaments públics' i s'ha compromès a continuar treballant per aconseguir els equipaments que necessiten els veïns: 'no pararem fins aconseguir-ho'. Capdevila ha assegurat que 'el conseller de Justícia, Carles Mundó entén que el tema de La Model és prioritari per a Barcelona'.
 
Com ja és habitual, l'acte, que ha estat presentat pel conseller de districte Eduard Cuscó, ha finalitzat amb un animat torn de paraules, en el qual els assistens han reclamat que el procés de transformació de La Model es porti a terme el més aviat possible.