Barcelona

Federació

Notícia

Alfred Bosch: 'És als carrers i a les places on es fa ciutat i país'

'Ser republicans vol dir ser al carrer i escoltar la gent encara que plogui o nevi'


El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha assegurat aquest migdia a Plaça Lesseps que "ser republicans vol dir ser al carrer i escoltar la gent encara que plogui o nevi". De fet, coincidint amb un dia plujós, Bosch ha explicat que ERC no surt al carrer només per campanya, sinó que "ens preocupem sempre de les necessitats dels veïns i veïnes. "És als carrers i a les places on es fa ciutat i on es fa país", ha reblat.

En un acte per presentar les mesures prioritàries d'ERC per Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, Bosch ha explicat que "no votaran Sí als pressupostos del govern municipal si no es garanteix l'arribada del Metro a la Zona Franca". Sobre aquesta qüestió, Bosch ha reconegut que la L9 presenta moltes més dificultats, perquè en alguns trams els túnel encara no està fet.
 
Per la seva banda, Jordi Coronas ha reivindicat la posició d'ERC sobre el tramvia per la Diagonal: "estem a favor del tramvia per la Diagonal, però fem-ho bé. No ha de ser el tramvia d'Ada Colau o el tramvia per presentar-se a les eleccions del 2019, sinó que ha de ser el tramvia de Barcelona". Coronas també ha posat l'accent en els problemes d'accessibilitat que tenen els barris de muntanya de la ciutat, i ha explicat que ERC "treballarà per cohesionar la ciutat". "Volem una sola Barcelona", ha sentenciat.
 
L'acte també ha comptat amb les intervencions de les conselleres de districte de Gràcia, Alba Metge i Núria Pi, i del conseller de Sarrià-Sant Gervasi, Guillem Casals. Tots tres han explicat les mesures que està treballant ERC als dos districtes, com ara la construcció de l'IES Vallcarca o la recuperació d'espais emblemàtics del districte com Vil·la Urània.