Barcelona

Notícia

ERC doblaria els seus resultats a Barcelona segons ‘El Periódico’
ERC es recupera electoralment a Barcelona i aconseguiria passar de 2 a 4 regidors si avui se celebressin eleccions municipals a la ciutat, doblant els resultats obtinguts al maig del 2011 passat. Pel que fa percentatges, ERC passaria d’un 5,5% del vot barceloní a un 8% d’estimació segons l’enquesta del GESOP que avui publica el diari ‘El Periódico’.

Així doncs, segons aquest sondeig, si avui hi haguessin comicis per escollir els representants de l’Ajuntament de Barcelona, el consistori quedaria de la següent manera: CiU obtindria 14 regidors, el PSC 10, el PP 7, ICV 6 i ERC, com dèiem, n’aconseguiria 4. Per la seva banda, el president del grup municipal d’ERC, Jordi Portabella, és el segon líder polític barceloní més conegut, amb un índex de coneixement del 90%, només superat per l’alcalde Xavier Trias que assoleix un 98%.

ERC seguirà treballant per aconseguir que Barcelona sigui la capital de la República Catalana

D’aquesta manera, com explica ‘El Periódico’: “ERC recupera part del vot dels qui la van abandonar el maig del 2011”. D’aquesta manera, en l’últim any l’independentisme progressista a l’Ajuntament ha recuperat la confiança d’una part molt important de votants que s’havien sentit decebuts. Des de la Federació de Barcelona d’ERC ho celebrem i ens comprometem a seguir treballant de forma decidida en la defensa dels interessos dels ciutadans de Barcelona. I això, per nosaltres, és avançar cap a la construcció d’una capital d’Estat que ens permeti tenir les eines per afrontar millor la crisi i per assegurar una Barcelona del benestar.