Barcelona

Notícia

ERC-Barcelona s'aboca amb la campanya 'Prou Espoli. Ara República Catalana'

ERC inicia una campanya per explicar als catalans què és l'Espoli Fiscal i com ens afecta en el nostre dia a dia. L'objectiu és conscienciar a la gent del problema que patim pel fet que gran part dels nostres recursos econòmics se'n van a Madrid i després no són invertits en Catalunya. 

Així, en el marc de la negociació del Pacte Fiscal a Catalunya, la postura d'ERC és clara: o aconseguim el Concert Econòmic com els bascos o l'única sortida que ens queda és avançar cap a la constitució d'una República Catalana on puguem tenir les eines suficients per combatre la crisi i, per tant, desenvolupar la societat del benestar que volem.

Com ho farem? 
Sortirem al carrer a fer parades informatives per explicar als ciutadans el greuge de l'Espoli Fiscal i també serem a les xarxes socials fer difondre les dades. D'altra banda, es faran altres tipus d'actes i accions on es denunciarà que l'Espoli Fiscal dificulta encara més la sortida de Catalunya de la crisi. 

Vols participar-hi? 
Des de la Federació de Barcelona d'ERC ens aboquem des d'ara fins a la tardor en la realització d'aquesta campanya. Per això demanem la teva col·laboració per tal de tirar-la endavant. Així doncs, participa a la campanya "Prou Espoli. Ara República Catalana" a través del teu Casal o enviant un e-mail a larrando@esquerrabcn.cat i ajuda'ns amb tot el que puguis.

Més informació de la campanya a la Pàgina de Facebook 'Prou Espoli. Ara República Catalana'  o bé seguint el Twitter de @ProuEspoli