Barcelona

Grup municipal

Notícia

Alfred Bosch: 'La lluita contra la desigualtat i la pobresa és la nostra prioritat absoluta'


El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, la número 3 de la candidatura, Montse Benedí, i el president de la comissió sectorial de Benestar Social, Jaume Forés, s’han reunit avui amb l’equip directiu de la Taula d’Entitats del Tercer Sector social de Catalunya. La presidenta de l’entitat, Àngels Guiteras, ha fet entrega d’un document amb 60 propostes per portar a terme des de l’Ajuntament de Barcelona.

Bosch ha assegurat que 'la majoria de les propostes les tenim recollides al programa, són perfectament assumibles' i ha destacat que "estem d’acord amb el què, compartim objectius, la lluita contra la desigualtat i la pobresa és la nostra prioritat absoluta". En aquest sentit, l’alcaldable d’ERC ha assegurat que "estudiarem detalladament cada una de les propostes i les treballarem amb la voluntat de lluitar contra la pobresa i les desigualtat". Durant la reunió, Bosch ha destacat que "cal tenir molt en compte el tercer sector".

Per la seva banda, Montse Benedí ha valorat que "no podem fer polítiques assistencialistes, hem de fer polítiques de drets". Alguns dels temes que s’han tractat han estat el salari mínim de ciutat, el programa Cap Avi Sol, la pobresa infantil i l’urbanisme social. Per la seva banda, Guiteras ha destacat "que cal treballar plegats amb els ajuntaments impulsant primer les polítiques socials per aconseguir creixement econòmic" i ha considerat que "podem treballar molt bé plegats amb Esquerra Republicana".