Barcelona

Grup municipal

Notícia

Ernest Maragall ocuparà el número 40 de la llista d’Alfred Bosch


Ernest Maragall, en tant que membre de Moviment d'Esquerres, ocuparà el número 40 de la llista que encapçala Alfred Bosch per mostrar de manera explícita el seu suport a la Coalició Electoral entre ERC i Moviment d'Esquerres-BCN Ciutat Oberta. D’aquesta manera Ernest Maragall tancarà de manera simbòlica la llista, juntament amb el jutge Santi Vidal.

Bosch ha destacat la importància de "comptar amb Maragall a la llista, una persona que durant anys ha treballat per la transformació de Barcelona, i figura clau durant els anys de la darrera gran reforma que ha viscut la ciutat".

Segons Bosch, "tenir l’Ernest Maragall a la llista suposa una suma simbòlica per mostrar que volem recuperar aquell esperit de canvi i millora que va suposar la Barcelona Olímpica".

Per la seva banda Ernest Maragall ha afirmat que "la meva presència és simbòlica en el sentit d'expressar el meu suport a un concepte i un projecte polític que comparteixo plenament. Però no té res de simbòlic pel que fa a la implicació en la campanya electoral i en les seves activitats".

'Barcelona és la meva antiga i primera passió política, així que tenir l'oportunitat de tornar a dedicar-hi temps i atenció és un privilegi que valoro i que agraeixo a als companys d'ambdues organitzacions polítiques', ha afirmat Maragall per a qui ara "és moment de construir un  projecte de la màxima ambició per Barcelona. Com fa trenta anys però sense cap nostàlgia ni dret adquirit".

"Ens proposem fer-ho amb nova saba, noves idees i, si fos possible, major compromís per guanyar-nos el reconeixement i generar de nou l'orgull de tots els i les barcelonines", ha sentenciat.