Barcelona

Grup municipal

Notícia

Alfred Bosch: 'Vull ser l'alcalde del Sí'


L'alcadable d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, ha dictat aquesta tarda una conferència sobre el seu projecte per a la ciutat de Barcelona davant més de 350 persones que han omplert l’Edifici del Rellotge de l’Escola Industrial. En un acte presentat per Toni Comín, Bosch ha exposat que "tenim un projecte amb tres premisses bàsiques: buscar el consens i no l'enfrontament, passar de la protesta a la proposta; i abraçar el talent i l'èxit col·lectiu".

"Diem que Sí a un alcalde que escolti tothom, que tingui un projecte inclusiu per a tothom, que governi per tothom, jo vull ser l’alcalde del Sí", ha assegurat Bosch, que s’ha mostrat partidari de "parlar amb tothom per bastir grans pactes de ciutat". L’alcaldable republicà ha exposat que "tenim com a prioritat absoluta combatre la injustícia i eradicar pobresa" i ha defensat que cal "fer que l’èxit sigui compartit i arribi a tots els barris i a totes les persones".

Bosch també ha destacat que "no s’ha de tenir por al talent" i que per això el seu equip el formen "professionals de diferents àmbits i persones que coneixen de primera mà el que passa als barris, persones que han estat a prop dels problemes de la gent", entre els quals llocs capdavanters de la candidatura com ara Juanjo Puigcorbé, Montse Benedí, Trini Capdevila, Jordi Coronas o Gemma Sendra.

[VÍDEO] Fragment final de l'acte