Barcelona

Grup municipal

Notícia

Alfred Bosch: 'Presentem la candidatura que governarà la Barcelona del Sí'


El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, ha presentat la llista amb què Esquerra Republicana concorrerà a les eleccions municipals a l’Ajuntament de Barcelona conjuntament amb Moviment d’Esquerres-Bcn Ciutat Oberta, Avancem i Catalunya Sí. Bosch ha assegurat que "presentem la llista guanyadora, una llista de talent, creació i justícia". Segons el candidat republicà, "aquesta és la llista del Sí, la que representa la Barcelona experta, pencaire i creativa".

Acompanyat pels integrants de la llista en una presentació feta al Parc de la Ciutadella, Bosch s’ha mostrat convençut que "aquesta és la millor llista per guanyar i governar la Barcelona del Sí". "Representem la Barcelona optimista, lliure, amb talent, neta i sobretot justa, socialment justa", ha assegurat l'alcadable republicà.

El candidat ha explicat que "per mi és un privilegi enorme encapçalar aquesta llista per poder ser l’alcalde del Sí" i ha destacat que compta amb persones com ‘Santi Vidal, que representa la ciutat justa; amb Ernest Maragall, la Barcelona que té projecte; amb Santiago Lapeira, la creativitat; amb Maria Buhigas, l’urbanisme social; amb Jordi Castellana, el jovent; amb Gemma Sendra, la bona gestió; amb l’experiència de tres consellers de districte com la Montse Benedí, la Trini Capdevila i en Jordi Coronas; i en Juanjo Puigcorbé, una persona pencaire de l’àmbit de la cultura’.