Barcelona

Grup municipal

Notícia

Alfred Bosch: 'És l’hora de jubilar la vella política, la de la corrupció i dels pactes amb el PP'


El candidat a l’alcaldia de Barcelona per Esquerra Republicana de Catalunya, Alfred Bosch, ha reclamat que "és l’hora de jubilar lavella política, la de la corrupció i la dels pactes amb gent com Rato i Bárcenas". Ho ha dit en l’acte de presentació delsrepresentants de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a les candidatures a les eleccions municipals del 24 demaig.

Segons Bosch, "cal deixar enrere la vella política del Partit Popular, de gent com Rato i Bárcenas, la dels pactes del Majestic, i cal construir la nova política". Precisament, la nova política que encarna "el nostre jovent, que no només és el futur sinó també el present", ha afirmat Bosch.

El candidat a l’alcaldia s’ha referit al primer representant de JERC que concorre com a número 7 de la llista per Barcelona: "Jordi Castellana serà el proper regidor de Joventut i regidor d’Economia i Hisenda de la ciutat". "El jovent d’ERC és gentprofessional i està preparada perfectament per a llocs de govern", ha assegurat Alfred Bosch.

Pel seu cantó, Jordi Castellana defensa que "la revolució democràtica a Catalunya comença als ajuntaments el 24 de maig per acabar a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre".

El portaveu nacional de JERC, Gerard Gómez del Moral, ha destacat que 1.500 joves es presenten arreu dels Països Catalans sota les llistes d’ERC. La presentació s’ha celebrat a la Plaça del Mar de Barcelona i ha comptat amb un graffiti dibuixat durant l’acte en el que es pot llegir La República comença aquí.