Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch: 'La Barcelona pencaire passa perquè les PIMES no siguin discriminades'


El candidat a l'alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, i el regidorable Jordi Castellana, s'han reunit aquest matí amb la junta directiva de PIMEC. La reunió ha servit per intercanviar impressions amb la patronal de la petita i mitjana empresa. Bosch ha explicat després de la reunió que "apostem per una Barcelona d'èxit que encara ho pot ser més i cal socialitzar aquest èxit i que arribi fins l'últim dels ciutadans. El candidat republicà ha explicat que "tenim una assignatura pendent, i que en aquesta assignatura la petita i mitjana empresa és clau".

Bosch ha posat l'èmfasi en el fet que "apostem no només pel sector terciari i de serveis sinó pel sector secundari, per la indústria verda, sostenible, d'alt valor tecnològic i d'alt valor afegit". "Apostem per aquesta Barcelona pencaire, industriosa. I això passa perquè la petita i mitjana empresa no sigui discriminada", ha explicat.

Després de la reunió, l'alcaldable per Barcelona ha agafat tres compromisos amb la PIMEC per quan sigui elegit alcalde: La PIMEC estarà al Consell econòmic i social de la ciutat de Barcelona, s'inclouran clàusules de proximitat i de no discriminació cap a petites i mitjanes empreses, i s'impulsaran mesures perquè les empreses contractades per l’Ajuntament paguin a les petites i mitjanes empreses que tenen subcontractades amb la mateixa puntualitat amb la qual cobren.