Barcelona

Grup municipal

Notícia

Alfred Bosch: 'Avui és un dia per dir Sí a Barcelona, a la llibertat nacional i la justícia social'


El candidat d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha expressat avui en el marc de la Diada de Sant Jordi que "avui és un dia per dir Sí a Barcelona, per dir Sí a Catalunya, a la llibertat nacional i la justícia social per esborrar les grans desigualtats que patim". "Avui és un dia per avançar i posar-nos d’acord, nosaltres som la gent del Sí, pensem que aquest país ha de tirar endavant i diem Sí a Barcelona com a capital de Catalunya", ha considerat l’alcaldable d’Esquerra Republicana, que també ha valorat que "avui és un dia per regalar llibres i roses, per regalar futur".

A la parada que ERC ha posat avui a la Rambla, davant el teatre del Liceu, on ha estat signant llibres, Bosch ha exposat que "a Barcelona buscarem arribar a pactes de ciutat tan amplis com sigui possible per resoldre els grans problemes de la ciutat com l’atur, la pobresa, les grans desigualtats o la gestió del turisme".

Alfred Bosch s’ha mostrat convençut que "el 27 de setembre hi haurà eleccions perquè així ho va anunciar el president Mas i abans, el 24 de maig, estem cridats a fer noves ciutats i un nou país". "Mantenim el nostre compromís de derrotar el drac i el 27S votarem en clau referendària", ha reblat.

L'alcaldable d'ERC serà aquesta tarda a partir de les 19.00 hores a la parada de la Federació d'Esquerra Republicana a Barcelona a la Rambla, davant del centre Arts Santa Mònica.