Barcelona

Grup municipal

Notícia

Alfred Bosch: 'Volem que els joves siguin els protagonistes de la ciutat'


El candidat d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, i el número 7 de la llista en representació de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, Jordi Castellana, han presentat avui la campanya de les JERC per les eleccions municipals barcelonines amb el lema Anem per feina!.

L’alcaldable d’ERC ha explicat que "a trenta dies de les eleccions municipals, volem destacar que la ciutat de Barcelona ha de ser atractiva per al jovent, encara que ara sembla que els estem expulsant". Bosch ha exposat que "volem una ciutat enèrgica i jove, volem que els joves siguin protagonistes de la ciutat" i ha destacat que "som el partit que tenim un representant de les joventuts que va més amunt a la llista, precisament perquè donem molta importància a la participació del jovent".

El representant de les JERC a la llista, Jordi Castellana, ha valorat que "aquestes eleccions han de marcar un punt d’inflexió per reverir l’atur juvenil i la taxa de precarietat i facilitar les condicions perquè els joves es puguin emancipar". Castellana ha presentant la campanya Anem per feina! i ha explicat que la proposta de les JERC se centra en "garantir l’emancipació juvenil, a través de polítiques actives de formació, habitatge i ocupació, també en augmentar la participació canviant la manera de fer política de l’Ajuntament així com abordar i donar resposta a les problemàtiques que afecten el jovent".