Barcelona

Sarrià-Sant Gervasi

Notícia

POTENCIAREM EL TRANSPORT PÚBLIC PER MILLORAR LA CONNEXIÓ ENTRE BARRIS

A la Plaça Bonanova, el proppassat 16 de maig, es va convidar a la ciutadania a escoltar les propostes d’ERC per a Sarrià Sant Gervasi. A la trobada hi varen participar Ester Capella, portaveu al Senat; Mercè Amat, candidata a regidora per Sarrià Sant Gervasi i Guillem Casals, candidat a Conseller Portaveu.

 Prèviament a la xerrada, el veïns i veïnes que així ho desitjaren varen fer el vermut a la paradeta d’ERC plantada tot el matí al centre de la plaça.

 Guillem Casals va obrir la trobada i va saludar al públic assistent, amb “ens presentem per construir la República Catalana”.

 Mercè Amat va assenyalar que cal posar l’accent en les persones perquè puguin desenvolupar la vida als barris. “Potenciarem el transport públic en les vies transversals de Sarrià-Sant Gervasi (Diagonal, Via Augusta, Ronda General Mitre i Passeig Bonanova-Reina Elisenda), per tal de millorar la connexió entre barris”. Així mateix, -continua explicant Mercè Amat-  “a l’espera d’acabar la L9 i L10, millorarem la connexió de Vallvidrera amb la resta de barris del districte i propiciarem que hi arribi l’autobús nocturn. També cal millorar el bicing”.

 Per la candidata a regidora per ERC, tots aquest elements milloraran sensiblement la comunicació del districte amb la resta de la ciutat.

 Finalment, la senadora Ester Capella va explicar que ERC és un partit de llarga tradició democràtica arrelat al país i a la gent, i que té l’únic projecte revolucionari “construir la república Catalana”. “Ens avalant 84 anys d’història i ja hem demostrat qui som. La causa de Catalunya és una causa justa”, va afegir.