Barcelona

Les Corts

Notícia

Benvinguts al casal Josep Sunyol!Avui dissabte 29 de maig ha tingut lloc la festa d'inauguració del nou Casal d'Esquerra i JERC - les Corts, al carrer Cabestany 17. Al llarg del dia, més d'una cinquantena de persones han pogut gaudir tant de l'actuació per a la mainada duta a terme per l'Oriol Canals com dels diferents parlaments que han tingut lloc.

L'Eugeni Villalbí (President d'Esquerra - les Corts) ha donat les gràcies a tothom per la feina duta a terme i ha remarcat que "després d'anys treballant amb i per al barri, hem aconseguit situar el nostre partit allà on ha de ser, al bell mig del casc antic del nostre barri, a peu carrer, entre la nostra gent; perquè Esquerra és tota la gent del barri". També ha volgut explicar el perquè del nom del casal: Josep Sunyol, tot recordant que "Sunyol, militant d'Esquerra i president del Futbol Club Barcelona afusellat per les tropes feixistes, va representar tot allò que Esquerra porta defensant des de l'any 1931".

En Gerard Coca (Portaveu Nacional de les JERC i militant d'Esquerra - les Corts) ha remarcat "la importància del nou local i el fet de treballar dia a dia amb les entitats del barri" i demostrar a tothom "que les JERC i Esquerra ni volem ni mai hem volgut saber res de les diferents trames de corrupció política aparegudes recentment".

En Jordi Portabella (President del Grup Municipal d'Esquerra - Barcelona) ha destacat "la importància de fer una política pròxima a la gent" i la necessitat "de visualitzar el treball que fa Esquerra en el dia a dia".

Finalment, en Joan Puigcercós (President d'Esquerra) ha fet èmfasi en la "importància d'obrir nous locals arreu dels Països Catalans en un moment de crisi política" i ha volgut remarcar que "Esquerra creix sense hipoteques, trames ni favors, només gràcies a l'esforç de tota la seva militància i la gent que ens dóna suport".