Barcelona

Gràcia

Notícia

Els militants del Casal d'ERC de Gràcia escullen la nova executiva


El mes de novembre ha començat amb importants novetats al Casal Francesc Macià d’ERC de Gràcia. El dilluns dia 2, la militància va escollir la candidatura encapçalada per Toni López per dirigir una nova etapa al districte. El resultat de les votacions va ser de 31 vots a favor i 5 en blanc. Una candidatura única, però d’ampli consens, que en paraules del seu president uneix persones que aporten  “l’experiència de la bona feina feta fins ara” i “moltes cares noves que representen renovació i projecte de futur”.
 
La nova executiva té com a punts forts del seu programa la dinamització de la militància, ampliar relacions a l’entorn veïnal, potenciar la política municipal, impulsar la figura del ‘referent d’illa de barri’ com mesura d’acostament als graciencs i la planificació estratègica a nivell de districte.
 
A la seva primera reunió es va acordar, entre d’altres, l’elaboració del pressupost del 2016, iniciar les activitats de coordinació amb el Grup Municipal i convidar a la fins ara senadora Ester Capella i candidata d’ERC al Congrés espanyol a una reunió del Casal per comentar la política parlamentària espanyola.
 
Una de les primeres decisions de la nova executiva ha estat també el nomenament  de la Consellera del Districte, Alba Metge, com a portaveu del Casal d'ERC de Gràcia. Des del Casal es vol potenciar la comunicació tot coordinant l'acció institucional al districte amb l'acció política del partit.