Barcelona

Sants-Montjuïc

Notícia

Inauguració del casal independentista d'Hostafrancs


El passat digumenge, dia 3 d'abril a les 12h tingué lloc la inauguració al C/ Elisi, 20 del barri d'Hostafrancs, del nou Casal Independentista, espai Bassets.

L'acte consistí en un vermut seguit de parlaments de les entitats que, de tot signe, lluiten per la independència de Catalunya, convidades a l'acte, per acabar amb un dinar popular

Us adjuntem algunes imatges de l'acteGairebé totoes les entitats del barri varen voler donar la benvinguda a la nova iniciativa, que configura, junt amb el Sindicat d'Estudiants i l'Editorial 1979 situats en locals adjacents, un important pol per tal de donar a conèixer lideal independentista en aquesta zona del districte.

A més dels companys d'ANC i Òmnium Cultural, cal destacar la presència del Secretariat d'Entitats d'Hostafrancs, del de Sants-Hostafrancs i la Bordeta, de les associacions de veïns d'Hostafrancs i dels companys de la CUP.

ERC estigué representada en la figura del company Josep Braut, Secretari d'Acció Política i Campanyes, i Miquel Gilibert, Secretari d'Imatge i Comunicació. El company Josep  Braut dugué a terme una intervenció on destacà la importància en la coincidència d'objectius de tots els implicats el l'alliberament nacional.