Barcelona

Sants-Montjuïc

Notícia

ERC amb els veïns de La Marina


El proppassat dia 19 de febrer, els nostres consellers de districte, Marta Alonso i Jordi Fexas, acompanyats del cap del grup municipal, Alfred Bosch, varen dur a terme una reunió amb els representants dels veïns de la Marina al centre cívic de la Casa del Rellotge

En la reunió es reiterà l'aposta d'ERC per fer arribar la línia 10 del metro a La Marina es va indicar un cop més que l'eventual suport d'ERC als pressupostos de l'ajuntament depèn en bona part de la solució d'un greuge històric com el del transport públilc en aquest barri del nostre districte.

La línia 10 del metro està pràcticament construïda en la seva totalitat i només amb unes inversions mínimes es podrien posar en funcionament diverses estacions que connectarien bona part del barri de La Marina amb la resta de la ciutat. ERC ha apostat i apostarà per aquesta connexió.

Tot seguit incloem un recull de fotografies on es mostren diversos moments de l'acteFou una trobada franca, no exempta de crítiques per part dels veïns a la poca presència aparent d'ERC en els seus actes reivindicatius. Per part dels nostres representants es reiterà l'aposta decidida de servei als veïns i el fet que ERC sempre ha fet de la millora de les condicions de vida a la zona i de la connexió del transport públic cavall de batalla, tal i com es pot comprovar en el programa de districte, malgrat que molts cops la nostra presència física no ha estat possible.

ERC també ha pres part amb posterioritat a la manifestació de veïns a favor de l'arribada de la línia 10 del metro, duta a terme el dia 24 de febrer durant el Mobile World Congress.

Us n'adjuntem unes fotos:La manifestació, d'unes 200 persones,  transcorregué pel Passeig de la Zona Franca fins arribar a la Gran Via i a la Ciutat de la Justícia, continuant posteriorment endavant fins arribar a la Plaça Europa, on un grup de veïns impedí l'accés a la Línia 9 del metro als congressites.

A ERC-Sants Montjuïc creiem que la lluita dels veïns és la nostra lluita: és una qüestió de justícia i de dignitat que el govern municipal no pot ignorar més, i com a tal participarem a tots els actes que s'organitzin per tal de reclamar un tracte just per La Marina