Barcelona

Sant Martí

Notícia

Nosaltres estem a favor de l'Escola Pere Calafell i en contra del Casal Tramuntana


Més de 150 persones han assistit aquesta tarda a l'acte final de la campanya d'ERC-Sant Martí que ha tingut lloc a la Rambla Guipúscoa i en el qual han participat Alfred Bosch, candidat a l'alcaldia de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, número dos de la candidatura, Oriol Amorós, diputat al Parlament de Catalunya, i Carles Macian, candidat d'ERC-Sant Martí a les eleccions municipals.
 

Ha obert l'acte Carles Macian, que ha denunciat que 'la crisi l'han creat els grans poders econòmics que han desregularitzat el mercat'. El candidat del nostre districte s'ha referit al procés d'independència: 'Sense llibertat nacional, no hi haurà una veritable justícia social en aquest país'. També ha esmentat una de les propostes d'Esquerra Republicana per al districte: 'Volem convertir els carrers Cantàbria i Josep Pla en un gran passeig que porti de l'Estació de la Sagrera fins a la platja'.
 

A continuació, ha intervingut Oriol Amorós, que ha advertit que 'ens estem jugant si volem una política que ens vulgui aborregats o ser ciutadans de la República, amb compromís cívic'. Segons Amorós, 'ser ciutadà de la República vol dir treballar per la convivència'. En aquest sentit, ha manifestat que 'hem de fer fora de les institucions aquells que ens volen que ens barallem entre nosaltres pel color de la pell'.
 

Per la seva banda, Juanjo Puigcorbé ha posat en valor que 'en aquesta candidatura estem especialment preocupats per la cultura'. El número dos de la candidatura ha insistit en què 'volem que Barcelona sigui la capital de la República catalana. Hi ha d'altres esquerres que no ho volen'.
 

Per últim, Alfred Bosch ha definit el projecte d'ERC com 'el de l'esquerra que vol passar de la protesta a la proposta'. En aquest sentit, ha presentat alguna de les propostes del seu programa, com el Salari Mínim de Ciutat i el projecte 'Cap Avi Sol'. Sobre l'actualitat del barri, Bosch ha asseverat que 'nosaltres estem a favor de l'Escola Pere Calafell i en contra del Casal Tramuntana. Aquest és el nostre ideari republicà'. El candidat republicà ha finalitzat el seu discurs destacant que 'som l'esquerra que vol liderar aquesta ciutat. Volem que Barcelona sigui la capital de la República catalana'.