Barcelona

Sant Martí

Notícia

Farem de Sant Martí el millor barri de la capital de la República catalana


A falta d'unes hores de l'inici de la campanya electoral, més d'un centenar de veïns i veïnes del Clot han assistit aquesta tarda a un acte a la Plaça de l'Oca amb Alfred Bosch, candidat d'Esquerra Republicana a l'alcaldia de Barcelona, i Carles Macian, candidat d'ERC-Sant Martí a les eleccions municipals.

Ha obert l'acte Carles Macian, que ha denunciat que 'un 1% de la població s'ha beneficiat de la gran crisi econòmica i la dreta només governa per aquest 1%'. En aquest sentit, ha assegurat que 'és important que governi la gent d'esquerres, perquè es governa en benefici dels interessos de la ciutadania'. En el seu discurs, Macian ha destacat també la necessitat de disposar d'un espai urbà de qualitat i ha defensat la política participativa. El candidat d'ERC-Sant Martí ha finalitzat la seva intervenció afirmant que 'farem de Sant Martí el millor barri de la República catalana'.

Tot seguit, ha estat el torn d'Alfred Bosch, que ha començat defensant la capacitat d'Esquerra Republicana en la gestió pública: 'La primera norma per gestionar bé és no robar. Que no ens vinguin amb lliçons perquè nosaltres estem nets'. El candidat republicà ha manifestat que 'som l'esquerra que, més enllà de rondinar, presentem propostes i volem governar i gestionar bé'. Bosch també ha alertat del perill que Barcelona 'es trenqui en dues ciutats' i ha advertit que 'nosaltres no ho permetrem. Volem una Barcelona d'èxit compartit'. Per últim, Bosch ha assegurat que la independència també serà un tema important en aquestes eleccions: 'Necessitem gestionar els recursos que generem per resoldre els greus problemes que tenim'. 'Qui digui que la independència no té res a veure amb les eleccions municipals és que no ha fet els números', ha reblat.

El punt i final a l'acte l'ha posat el ja tradicional torn de debat amb els veïns i veïnes. En aquest cas, les preguntes s'han centrat principalment en la reforma de la Plaça de les Glòries, els apartaments turístics i les retallades socials.