Barcelona

Sant Martí

Notícia

Al Poblenou necessitem els instituts que ERC vam planificar des del Govern i que la dreta no ha fet


El diputat d'Esquerra Republicana al Congrés Joan Tardà i el candidat d'ERC-Sant Martí a les eleccions municipals, Carles Macian, van protagonitzar ahir un acte a la Plaça Sant Bernat Calbó del Poblenou, en el qual van conversar amb els veïns i veïnes del barri.

L'acte va començar amb el discurs de Carles Macian, que va insistir en què 'Esquerra Republicana som l'esquerra dels drets i dels deures, l'esquerra propositiva'. Respecte a les necessitats del barri, el candidat d'ERC-Sant Martí va recordar que 'els veïns i veïnes del Poblenou necesitem els instituts que ERC vam planificar des del Govern i que la dreta no ha fet'.

Per la seva banda, el diputat Joan Tardà va centrar el seu discurs en la pèrdua de drets i el desballestament de l'Estat del benestar que ha perpetrat els darrers anys el neoliberalisme, amb l'excusa de la crisi econòmica. 'No hem de deixar de lluitar contra el neoliberalisme. Hem de parar el cop i l'única manera de parar el cop és proclamant la República catalana', va manifestar. Sobre el procés d'independència, Tardà va assegurar que 'no és tracta de canviar una bandera, les banderes no donen de menjar'. En aquest sentit, va afegir que 'la pàtria republicana no exclou a ningú, sinó no és republicana'. Per últim, va fer una crida a les urnes: 'ja no valen excuses, tenim tots els arguments, només ens cal votar'.

Com ja és habitual, l'acte va finalitzar amb un torn de debat amb els veïns i veïnes que van assistir a la trobada.