Barcelona

Clot-Verneda

Notícia

Oriol Puig és escollit com a nou president d'ERC Clot-Verneda


Oriol Puig va ser escollit ahir com a nou president de la secció local d'ERC Clot-Verneda, en l'assemblea de la secció local que es va dur a terme al Casal Català Martinenc.

Abans de l'elecció de la nova presidència i executiva, el president sortint, Adrià Bofill, va fer balanç de la feina feta durant aquests dos últims anys. En el seu informe de presidència, Bofill va destacar el projecte 'Portal a portal', que, amb un format d'actes al carrer i a diverses entitats del districite, va esdevenir un èxit. En el marc d'aquest projecte, es van dur a terme 13 actes, arribant a tots els barris, es van repartir 60.000 flyers, es van enganxar 5.500 cartells, es va embustiar més del 90% dels domicilis i es van recollir més de 200 butlletes d'amics. Precisament, l'increment exponencial del nombre d'amics d'ERC Clot-Verneda ha estat un dels principals trets que han marcat el mandat de l'executiva sortint.

Bofill també va fer referència a la prova pilot que es va fer en motiu de la campanya de les eleccions municipals i que es coneix com el projecte 'Porta a porta'. Diversos militants de la secció local van trucar al timbre de 500 domicilis d'una secció censal determinada i es va entregar en mà material de campanya a 170 veïns (un 32% d'aquests domicilis). Els resultats obtinguts a les eleccions europees arran d'aquesta prova pilot, amb una millora significativa del suport a Esquerra Republicana, demostren que aquest pot ser un mètode efectiu en futures eleccions. Per últim, Adrià Bofill va presentar l'informe econòmic d'aquests dos anys de mandat.

Tot seguit, Oriol Puig va presentar la seva candidatura a la presidència d'ERC Clot-Verneda, l'única candidatura presentada a l'assemblea. Puig va expressar la seva intenció de continuar amb 'la bona feina feta' per l'executiva sortint, destacant la necessitat de 'continuar amb els actes de carrer'. En aquest sentit, va assegurar que 'cal continuar amb la feina de reforçar la cohesió interna' per tal d'encarar de la millor manera possible les eleccions municipals i les eleccions constituents del 27S. El nou president també es marca com a objectiu 'treballar de forma conjunta amb les JERC' i 'aprofundir en la relació amb les entitats del districte'. Per últim, Puig va destacar que la nova executiva és un 'equip intergeneracional', que estarà conformat per les següents persones:

- Oriol Puig (President)
- Joan Masachs (Secretari d'Organització)
- Carles Blasco (Secretari de Finances)
- Cristian Agudo (Secretari d'Imatge i Comunicació)
- Joan Rial (Secretari de Política Municipal)
- Roger Casanova (Secretari de Política Institucional)
- Marga López (Secretària de Cohesió Interna i secretària de la Dona)
- Toni Segarra (Secretari de Mobilitzacions)
- Gemma Arenas (JERC)