Barcelona

Clot-Verneda

Notícia

Dinar de Festa Major del Casal Català Martinenc


El Casal Català Martinenc va organitzar dissabte 15 de novembre el tradicional dinar de Festa Major del Clot, al qual van assistir un centenar de veïns i veïnes del barri i que va tenir lloc a la Plaça de l'Oca.

Després del dinar va arribar el torn dels discursos. El primer en prendre la paraula va ser el president d'ERC-Sant Martí, Carles Macian, que va parlar de la importància d'enfortir la cohesió social en el context actual de crisi i va assegurar que 'el canvi social que necesita el nostre país no el farà la gent que hereta 4 milions d'euros'.

A continuació, la diputada al Parlament de Catalunya, Agnès Russiñol, va explicar el full de ruta d'Esquerra Republicana cap a la independència: eleccions constituents amb punts programàtics en comú per part dels partits independentistes; govern de concentració per comandar la transició nacional; referèndum sobre la nova Constitució i culminació del procés d'independència; construcció de la República Catalana. Sobre el 9N, Russiñol va afirmar que 'cada vegada hi ha més gent que entèn que necessitem les eines pròpies d'un Estat per tirar endavant'.