Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Estrenem l'Associació Cultural Roc Boronat


Fa poc, el casal ha creat l'Associació Cultural Roc Boronat, que ha de ser una eina per als militants per tal d'organitzar i participar en activitats obertes als ciutadans i desenvolupar la nostra tasca a nivell cultural.

El primer acte de l'Associació Cultural ha estat la primera edició d'"Un llibre en una hora", una iniciativa amb l'objectiu d'apropar el públic a aquells llibres que ens semblen interessants però mai hem trobat el moment per a llegir. Així, sense ser necessari haver fet la lectura prèviament, els assistents poden gaudir d'una exposició distesa en la qual poden aprendre els aspectes principals del llibre mentre passen una estona agradable. Es tracta d'una activitat oberta al públic i d'entrada lliure.

En aquesta primera edició, el company Sergi Dantí va preparar una presentació sobre com podem detectar i estar preparats davant els intents de manipulació de l'opinió pública, basada en el llibre "Petit curs d'autodefensa intel·lectual", de Normand Bellargeon. La seva explicació va ser molt dinàmica i plena d'exemples reals de polítics i mitjans de comunicació, així com anècdotes curiosos que van sorprendre i captivar l'audiència.