Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

S’aprova per unanimitat la proposta d’ERC per prolongar el Passeig Marítim fins al Fòrum


La mesura permetrà vertebrar aquest front i connectar-lo amb els diversos barris marítims de Barcelona

La Comissió d' Ecologia, Urbanisme i Mobilitat ha aprovat aquest dimecres la proposta presentada pel regidor d’ERC-Barcelona, Jordi Coronas. La mesura contempla la prolongació del Passeig Marítim des de Bac de Roda fins a l’explanada del Fòrum. El projecte permetrà “vertebrar aquest front, unint-lo i connectant-lo amb els diversos barris marítims de la ciutat”, ha defensat el republicà. 

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona ha instat al govern que es comprometi a redactar el projecte dins d’aquest mandat i establir un calendari per l’execució de les obres. “La no continuïtat del Passeig Marítim provoca una discriminació entre diferents zones del front marítim que comporta que estiguin desconnectades en el punt que més ho haurien d’estar” ha afirmat el regidor Coronas.

També ha recordat que fa 14 anys que els veïns i veïnes del Barri de Diagonal i el Front Marítim reivindiquen la prolongació del passeig, que permetrà dotar d’activitat i fer arribar gent a la zona, actualment desvinculada del centre a través del front marítim. A més a més, ha defensat que la prolongació del Passeig Marítim permetrà recuperar espais de trobada i de lleure per a la ciutadania i afavorirà a la creació de l’anella de carrils bicis al voltant de Barcelona.