Barcelona

Ciutat Vella

Notícia

Plenari de Ciutat Vella del 25 de juliol


Al darrer plenari del 25 de juliol, el grup d’ERC Barcelona Vella va iniciar el debat sobre l’informe de la regidora, lamentant que CiU, PPC, C’s i PSC no haguessin signat la Declaració Institucional amb la que volíem donar suport a la Plataforma contra l’Hotel del Palau de la Música.

Posteriorment, vam mostrar la nostra sorpresa per la voluntat de refer una ordenança que prohibeix la circulació de “seagways” pels carrers de Ciutat Vella ; també vam lamentar la manca d’actuacions d’avant l’augment de sense sostre al districte. Finalment, vam reclamar que es comenci a parlar del PAD, doncs ja portem un any de mandat.

Pel que fa a les mesures de govern, vam lamentar que el Pla de Desenvolupament Econòmic sigui un document massa tècnic; també creiem que passa de puntetes pel tema del territori i no aporta mesures concretes.

I pel que fa a la Centralització dels serveis d’expropiació, vam lamentar que sigui aquest govern, precisament, qui posi negre sobre blanc i oficialitzi les polítiques del PSC o de CiU.

Finalment, a l’apartat d’impuls i control volem celebrar que fos aprovada la proposició d’ERC Barcelona Vella per fer una pla de millora de l’aparcament a Ciutat Vella i que compti amb la participació de les entitats veïnals i comercials del districte. També celebrem que el govern del districte aprovés els nostres precs : el primer per demanar que es faci una modificació dels plecs de condicions pels equipaments esportius i un segon prec per tal de promocionar el comerç de proximitat i emblemàtic amb la cultura.
 
Finalment volem donar les gràcies a CiU, BEC i PSC per signar la nostra Declaració Institucional, i per declarar persones non grates  al ministre Jorge Fernández Díaz i a  l’ex-cap de l’oficina antifrau el sr. De Alfonso.