Barcelona

Sarrià-Sant Gervasi

Notícia

ERC Sarrià-Sant Gervasi canvia d’ubicació i inaugura un nou Casal al Farró


Alfred Bosch, President del Grup Municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, fa una crida a construir una alternativa política que posi fi als despropòsits de l’actual Govern Municipal.

El passat 10 d’octubre ERC Sarrià-Sant Gervasi va inaugurar oficialment el nou Casal Joan Solé i Pla al barri del Farró. L’acte va comptar amb la participació de la militància, entitats i associacions del Districte així com d’Alfred Bosch, president del Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, i Gerard Gómez del Moral, diputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya.
El local es troba ubicat al número 26 del carrer de les Santjoanistes, i pretén ser un punt de trobada del republicans al Districte, atès que disposa d’un servei d’atenció a la ciutadania que funciona de dilluns a divendres. Així, qui ho desitgi, s’hi pot acostar per poder establir contacte directe amb la secció local d’ERC a Sarrià-Sant Gervasi.
Durant els parlaments, Bosch va recordar a les persones assistents que cal aprofitar la nova ubicació per estrènyer els llaços amb el veïnat, així com per a presentar a ERC com l’alternativa d’un Govern Municipal que representa l’stablishment en el que han tornat a manar els de sempre.
Per la seva banda, Gómez del Moral va fer referència al nou curs polític defensant que el Principat disposa d’un full de ruta clar, i es va mostrar confiat que acabaria amb la celebració d’un referèndum d’autodeterminació.