Barcelona

Grup municipal

Notícia

ERC demana aturar immediatament les obres de l'alberg de 440 places a la Vila Olímpica

Alfred Bosch presenta proves al ple que permetrien aturar la llicència d'obres de l'alberg


El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha demanat aturar les obres de l'alberg que s'està construint a la Vila Olímpica. Bosch ha presentat al ple documentació escrita conforme "el representant legal del promotor va declarar el juny del 2015 que no hi havia ocupants a l'edifici", mentre que l'edifici encara acull l'Institut Municipal de Mercats. "Aquesta falsedat, tal com indica el document, és motiu suficient per deixar sense efecte la llicència d'obres", ha assegurat Bosch.

Bosch també ha explicat que el juliol passat, amb Barcelona en Comú al govern, es va efectuar un pagament en metàl·lic de 11.700€ per la gestió d'enderrocs, runes i residus, quan el màxim permès per llei són 2.500€. Per tot això, Bosch ha assegurat que hi ha evidències sobrades per tal d'aturar les obres.

El republicà ha recordat que la Vila Olímpica, un barri amb poc més de 9.000 veïns i veïnes, acull més de 2.500 places hoteleres i 250 pisos i apartaments turístics. "És un absolut despropòsit un nou equipament de turisme low cost de 440 places", ha sentenciat.