Barcelona

Gràcia

Notícia

Marta Rovira: "Tornarem a posar les urnes perquè no hi ha cap altra manera de decidir el que volem ser. O referèndum o referèndum"


El sopar de lliurament dels Premis Francesc Vilaplana, que ERC-Gràcia atorga anualment, ha comptat enguany amb la presència de Marta Rovira, secretària general d’Esquerra Republicana de Catalunya i d’Alfred Bosch, president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona.
 
Marta Rovira ha confirmat que "tornarem a posar les urnes perquè no hi ha cap altra manera de decidir el que volem ser. O referèndum o referèndum". Rovira ha afirmat que "el nostre objectiu últim no és la independència, sinó treballar per una República de justícia social i oportunitats".
 
Alfred Bosch ha lloat la Fundació Eulàlia Torras de Beà, "per la seva tasca social en l’àmbit de la psiquiatria i la psicologia del Nen i de l’Adolescent" i la figura de Toni Torrens, "per ser l’impulsor dels Foguerons de Sa Pobla a Gràcia", a qui ha dedicat una glossa pròpia.
 
Al seu torn, els premiats han agraït la distinció rebuda. Toni Torrens ha comentat que "ningú és profeta a casa seva però jo sí, perquè a Gràcia estic a casa meva". La pròpia Eulàlia Torras de Beà, en representació de la fundació premiada, ha agraït el premi "que ha estat inesperat" i ha passat la paraula a la directora Anna Taberner, que ha assegurat que "estem molt contents d’estar a Gràcia per ajudar els joves que necessiten una atenció especial".
 
La seu de l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament (ACIDH) va acollir aquest dijous l’entrega dels 3rs Premis Francesc Vilaplana, que ha comptat amb l'assistència d'un centenar de veïns i veïnes de la Vila de Gràcia.

Èrica Orte Rocasalbas
Federació de Barcelona d'ERC