Barcelona

Ciutat Vella

Notícia

SALVEM EL SANT PAU, SALVEM EL RAVAL


En la darrera comissió d’urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, la CUP va presentar una proposició per tal d’expropiar l’edifici de Ronda Sant Pau, 46 i fer una modificació del PGM per tal de salvar el Gimnàs Sant Pau. La CUP, igual que BeC i ERC Barcelona Vella, és un dels tres partits que estem seguint el cas del Sant Pau i les finques de Reina Amàlia des de fa temps, i cadascú en la mesura de les seves forces estem mirant de Salvar el Gimnàs Sant Pau.
 
És per això que en aquesta comissió ERC Barcelona va votar a favor de l’expropiació doncs és una de les eines que te l’administració per part de salvar el gimnàs i construir habitatge pel veïnat del Raval, desgraciadament, no va prosperar doncs només dos partits CUP i ERC vam votar a favor.
 
Per ERC Barcelona Vella, salvar el Sant Pau, no és només Salvar el Sant Pau, és també fer que els gimnasos en sòl públic realitzin una tasca social, malgrat l’opinió dels tècnics de l’IBE, empreses com Lleuresport i una part del govern actual, salvar el Sant Pau, és fer que els pisos que es construeixin siguin pel veïnat del Raval i no de luxe per gent de fora, en resum Salvar el Sant Pau és començar a salvar el Raval.
 
 
Jordi Bordas i Villalba         jbordasv@bcn.cat      @jordi_b_v