Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Visita a la Torre de les Aigües amb n'Alfred Bosch


El passat diumenge dia 27 vam aprofitar l’inesperadament assolellat matí –es preveia pluja- per a fer una visita a la Torre de les Aigües del Besòs acompanyats de n’Alfred Bosch, President del Grup Municipal d’ERC Barcelona. Trobant-nos puntualment a les 11:00h del matí, la gairebé cinquantena  de persones del barri i alguns companys d’ERC vam anar pujant en grups per a fer la visita.

El recorregut, excel·lentment explicat i contextualitzat per la gent de l’Arxiu Històric del Poblenou recorre l’interior de la torre, les moltes voltes que fa l’escala i l’espectacular mirador de dalt de tot. Tot això acompanyat de les genials explicacions sobre la història del Poblenou i de Barcelona realitzades pels guies.

Un cop vam tornar a ser a nivell de carrer vam aprofitar per fer un aperitiu a un establiment proper. Aquesta trobada informal va ser l’oportunitat ideal per a recollir les preguntes i preocupacions dels veïns dels veïns que ens acompanyaven sobre diferents temes del barri i la ciutat. Va sorgir la qüestió de la ‘super-illa’, també Sant Bernat Calbó, el Front Marítim i molts altres temes que es van comentar de forma distesa.