Barcelona

Ciutat Vella

Notícia

De Francesc Macià a la República Catalana


Dimarts, 13 de desembre es va celebrar a l'Auditori Cullell i Fabra del Centre Sant Pere al carrer Sant Pere Més Alt, 25, la conversa amb en Toni Soler amb el tema 1931-2017: De Francesc Macià a la República Catalana. 

A la taula, a més d'en Toni Soler, hi havia n'Agnès Russiñol, en Toni Colomina i el President del nostre Casal en @BorrasBatalla. L'Auditori Cullell i Fabra es va omplir de gom a gom com a demostració que el tema interessa i també, que el convidat té molta tirada i les seves opinions foren seguides amb molt de interés, com per exemple la de la "Operación Diálogo" que el Govern Central tant esbomba aquestes setmanes i que va definir així: "És una còpia barata, mal executada i mal interpretada d'un esquetx del @poloniatv3".

Les més de 100 persones presents van poder gaudir de gairebé 2 hores que van passar volant i van preguntar sense embuts, l'opinió del convidat que de vegades de forma seriossa i d'altres fent valer el seu to humorístic, van agradar i molt.

La organització fou tot un éxit d'assistència de públic i de satisfacció que van mostrar amb forts aplaudiments i fins i tot converses amb en Toni Soler, un cop l'acte ja havia acabat.

El dia de Nadal, us esperem a la Plaça de Catalunya a dos quarts de 12 per tal de seguir homenatjant el President Macià.