Barcelona

Grup municipal

Notícia

ERC-Barcelona reclama garantir el futur del gimnàs Sant Pau al barri del Raval


El Grup municipal d’ERC-Barcelona vol manifestar la seva preocupació per la situació actual i pel futur del Gimnàs Sant Pau. Qualsevol que conegui la situació social que es viu al barri del Raval és coneixedor de la tasca que fa el Gimnàs Sant Pau. Segons el president d’ERC-Barcelona, Alfred Bosch, la tasca que fa aquest gimnàs és ‘de vital importància per al barri a l’hora de donar resposta a problemàtiques que es viuen al barri del Raval’ en referència a casos com infants de famílies amb pocs recursos econòmics per a la pràctica de l’esport, dones que han patit violència de gènere, persones a l’atur, sectors de la societat que pateixen discriminació per la seva orientació sexual per posar alguns exemples.
Cal recordar que el mes de novembre passat Esquerra Republicana ja va donar suport a la proposta de la CUP per fer un canvi de qualificació urbanística i protegir l’activitat del gimnàs i així garantir la continuïtat del projecte. Des d’Esquerra exigim al govern de l’Ajuntament que faci servir totes les eines de que gaudeix l’Ajuntament per tal de garantir la continuïtat del projecte.
Bosch ha exigit al govern municipal ‘que faci prevaldre l’interès general i el bé del barri del Raval en la negociació que està portant a terme amb la propietat’ i ha advertit que ‘estarem amatents a la negociació en curs, per tal de garantir que en el cas que aquestes negociacions no arribin a bon port, el govern de Barcelona garanteixi el futur del Sant Pau i del barri del Raval davant de les operacions urbanístiques especulatives habituals’.