Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Un sopar de Nadal per tancar un any intens


El passat dilluns vam acomiadar el 2016 de la manera que es mereixia. El sopar de Nadal del Casal Roc Boronat va posar punt i final a un any intens, convidant a la quarantena d’assistents a gaudir de les festes i retrobar-nos amb encara més ganes el proper gener. L’ambient festiu i distès va ser la tònica del sopar va ser un homenatge també la tasca realitzada, la militància del casal i als qui desgraciadament ens han deixat aquest any. La trobada va estar amenitzada per la genial actuació musical del company Sergi Dantí, qui va interpretar cançons populars i alguna altra de més festiva amb la cooperació dels assistents.
 
L’any que deixem enrere venia precedit per unes primeres eleccions el 20-D, i començava amb un nou govern a la Generalitat. Des del gener, i durant tot l’any, hem impulsat des d’ERC Poblenou-Besòs una gran quantitat d’activitats, parades i reunions. Començàvem al febrer amb l’acte a Vila Olímpica, ja al març omplíem la sala al Parc Sandaru amb n’Alfred Bosch. A l’abril la protagonista va ser la revista ‘La Xemeneia del Poblenou-Besòs’, publicació que recuperàvem just per a la parada de Sant Jordi, i on expliquem arreu qui som, què fem i què defensem. Ja a les Festes de Maig, vam ser presents al barri amb un acte íntegrament protagonitzat per dones i múltiples activitats infantils, també a la Fira d’Entitats i amb els comerciants, tot fent-los respectives visites.

Amb l’estiu va arribar la campanya electoral del 26-J, que va tenir el seu colofó en l’acte de la revetlla de Sant Joan a Can Felipa amb la presència de la majoria de càrrecs i candidats d’ERC, i que va culminar amb uns molt bons resultats electorals. Ja al juliol vam visitar l’Ajuntament de Barcelona. També a l’agost vam visitar les festes de Gràcia i sopar amb els companys de Sants-Montjuïc. Passat l’estiu, la tradicional parada de l’11-S, la elecció de l’actual executiva del Casal o la visita a la Seu del Districte han estat, juntament amb la visita a al Torre de les Aigües, l'homenatge als represaliats del Camp de la Bota i la publicació del nou número de ‘La Xemeneia’, algunes de les activitats més destacades que hem realitzat.

Ara tanquem uns dies per a encarar el nou any amb forces renovades, el proper any encarem el repte d’assolir d’una vegada per totes la República Catalana. La campanya pel sí i pel referèndum demanarà el millor de nosaltres, la nostra voluntat i les nostres ganes. Tenint la absoluta convicció de la feina ben feta i els objectius clar, us convidem a participar de la campanya més important que encarem. Ens veiem al casal!