Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

ERC i CiU presenten un acord de ciutat per al desplegament de les superilles

coronas, jordi coronas

Els grups municipals d'ERC i CiU han presentat aquest matí un acord de ciutat per al desplegament de les superilles a la ciutat de Barcelona. L'acord es basa en set punts, que demanen entre d'altres redefinir un programa propi per a la implantació de les superilles; dotar aquesta implantació de partides pressupostàries suficients i crear una taula de treball per cercar el consens polític necessari.

L'acord també lamenta la gestió que ha fet el govern en la implantació de la superilla al Poblenou, en tant que "desvirtua el model a nivell de mobilitat, i només proposa solucions de mobiliari i usos provisionals". 

El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha assegurat que "vam donar l'oportunitat al govern perquè liderés un acord de ciutat per les superilles, però passen les setmanes i creix la negativitat al voltant del concepte". "Demanem al govern que rectifiqui com està fent la implementació del model de les superilles i que comenci a fer les coses bé", ha manifestat.

Per Coronas, "el govern no té cap excusa per donar suport a aquest acord de ciutat", i ha demanat un pas endavant per assolir un gran pacte i fer el desplegament correcte que es necessita.

L'acord subscrit inicialment per ERC i CiU pretén marcar un camí polític i està obert a la resta de grups municipals perquè també puguin adherir-se a la iniciativa.