Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Volem que el servei de bus de l'Hospital del Mar a l'Hospital de l'Esperança sigui permanent.


El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha demanat aquesta tarda que el servei de bus gratuït entre l'Hospital del Mar i l'Hospital de l'Esperança "sigui permanent" mentre durin les obres de remodelació del centre. Aquest servei temporal, que permetrà minimitzar les dificultats de desplaçament dels pacients, ha estat llargament reivindicat pels veïns, una demanda que ERC va traslladar al plenari de districte de Ciutat Vella. "Mentre se segueixin derivant pacients de l'Hospital del Mar al de l'Esperança, aquest servei és necessari", ha assegurat Bosch. 

El republicà ha celebrat que s'hagi pres en consideració "una demanda llargament reivindicada pels veïns i veïnes", i ha demanat també una millor senyalització del servei de bus. "Ara és difícil saber on para l'autobús. Cal rematar bé la feina", ha sentenciat.

Per la seva banda, Manel Martínez, representant de l'Associació de Veïns de la Barceloneta, ha explicat que "volen la continuïtat del servei de bus fins que l'hospital no estigui a ple rendiment, perquè la gent ho necessita". "Aquesta és una iniciativa popular que neix a partir d'una reivindicació veïnal", ha assegurat. Martínez ha explicat que "la demanda del servei serà creixent", i ha afirmat que no entenen la decisió del govern d'instaurar el servei "només com a fase pilot".