Barcelona

Les Corts

Notícia

ERC Les Corts demanem un espai provisional des que tanqui Can Rosés fins que obri la nova biblioteca de Districte


L'actual biblioteca de Can Rosés serà la seu de la nova Escola Anglesola que ha de ser el centre educatiu substitut de l'Escola Ausiàs March, segons han informat el Consorci d'Educació de Barcelona i el Govern del Districte. Si no hi ha cap canvi, això suposarà que ens quedarem sense biblioteques públiques al barri de Les Corts des del mes de maig fins al mes de novembre, que és quan hi ha prevista l'obertura de la nova biblioteca de Districte si no és que hi ha cap contratemps o imprevist.

A banda dels problemes d'espai de pati que això pot ocasionar i que pot agreujar la manca d'espai de l'Escola Ítaca, cal tenir en compte que el mes de juny és mes de selectivitat per als i les alumnes que volen accedir a la universitat i que l'única biblioteca pública del Districte durant tots aquests mesos serà la Biblioteca Miquel Llongueras, tocant a l'Hospitalet de Llobregat.

Per tant, al proper ple de Districte, des d'Esquerra Republicana de Les Corts demanarem que s'habiliti un espai provisional de biblioteca i no perdre aquest servei per una manca de previsió del Govern de Barcelona en Comú i el PSC.