Barcelona

Les Corts

Notícia

Volem una nova proposta d'implementació de la fase V de la xarxa ortogonal a Les Corts


Durant els propers mesos, el Govern de Barcelona en Comú i el PSC, vol començar la implementació de la fase V de la xarxa ortogonal.

L'actual proposta del Govern implicarà la circulació de la nova línia V5 pel carrer Joan Güell per sota de Travessera de Les Corts saturant, encara més, el principal carrer comercial del Districte. Des d'Esquerra Republicana defensem que es faci una altra proposta de traçat de la línia V5 per tal d'evitar el col·lapse total del carrer Joan Güell.
Per altra banda, aquesta proposta deixarà sense servei en sentit Besòs a Travessera de Les Corts ja que es preveu que Travessera serà un carrer unidireccional en sentit Llobregat. Això implicarà que no hi haurà cap autobús entre la Diagonal i Avda. Madrid en sentit Besòs, és a dir, cap al centre de la ciutat.

Des d'Esquerra Republicana de Les Corts volem que la xarxa ortogonal representi una millora en la mobilitat en transport públic per als veïns i veïnes de Les Corts i, en conseqüència, demanarem al Govern una nova proposta d'implementació de la xarxa ortogonal que apropi el transport públic als veïns i veïnes i no l'allunyi, tal i com es fa amb l'actual proposta.