Barcelona

Grup municipal

Notícia

Aprovada una proposta d'ERC per elaborar una campanya de promoció del Nadal juntament amb els eixos comercials

Els republicans qualifiquen d'insuficient les campanyes de promoció comercial que ha fet fins ara l'Ajuntament

nadal, campanya nadal

La Comissió d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat una proposta d'ERC que demana "elaborar en 3 mesos una campanya de promoció comercial de cara al proper Nadal juntament amb els eixos comercials". Els republicans volen una campanya comercial ambiciosa que "doni autonomia financera als eixos" i enfortir el teixit comercial de la ciutat.
 
La regidora d'ERC Trini Capdevila ha defensat la proposta assegurant que "la campanya que realitza actualment l'Ajuntament és insuficient i poc ambiciosa". "Darrerament, el debat s'ha centrat únicament en la presència d'una pista de gel a Plaça Catalunya. Els demanem que busquin una alternativa millor a la pista de gel millor que la que han plantejat aquests dos últims anys", ha remarcat.
 
En aquest sentit, Capdevila ha demanat definir conjuntament amb els eixos comercials una campanya que aposti per la fidelització a les botigues de barri i que enforteixi l'autonomia financera dels propis eixos. La regidora republicana ha explicat que la proposta es presenti "a uns mesos vista de les festes nadalenques per poder treballar un bon projecte i consensuar-lo amb el teixit comercial" de la ciutat.