Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch: 'Exigim a Colau que defineixi ja els futurs usos de La Model i no esperi al 2019'

alfred bosch, bosch, alfred bosch erc

El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha demanat avui al govern Colau que "faci la seva feina" i comenci a definir ja els futurs equipaments de La Model. "Exigim al govern que faci la seva feina. La Generalitat ha aconseguit tancar La Model, i ara l'Ajuntament s'ha de posar les piles", ha explicat.
 
"Igual que vam creure en el tancament del centre, també pensem que és possible començar des d'avui a dissenyar els futurs equipaments. És una obligació del govern Colau", ha sentenciat el republicà.
 
Bosch ha celebrat el tancament de La Model 113 anys després de la seva obertura, i ha assegurat que "és una gran notícia per l'Eixample". "Els veïns feia dècades que ho esperaven, i cal felicitar la seva lluita per reconvertir aquest espai en equipaments i zones verdes", ha assegurat Bosch, que també ha posat de relleu la feina del conseller Mundó.

'Volem que Colau expliqui els altres impostos que queden afectats per la revisió cadastral'

En relació a la revisió cadastral que avui ha presentat el govern municipal, Alfred Bosch ha assegurat que "trobem a faltar que el govern Colau es refereixi a altres impostos que queden afectats per la revisió del valor cadastral, com les plusvàlues, l'impost de transmissions patrimonials o el de successions i donacions". 

El republicà ha assegurat que és responsabilitat de l'Ajuntament arribar a pactes de ciutat perquè això no repercuteixi en un augment d'impostos. "Exigim al govern que presenti la seva proposta i no traslladi la pressió als grups de l'oposició", ha conclòs.