Barcelona

Grup municipal

Notícia

Coronas: 'Un altre dilluns de vaga al Metro seria una irresponsabilitat molt greu del govern Colau'

coronas, jordi coronas

El portaveu d’ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha reclamat al govern Colau i, concretament, a la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, que "arribi ja a un acord amb els treballadors". "Un altre dilluns de vaga al Metro seria una irresponsabilitat greu de la direcció de TMB i del govern municipal", ha assegurat. 

"L'únic anunci que esperem per part del govern és el de l'acord. Després de molts dilluns de vaga consecutius, demanem a Mercedes Vidal que s'assegui amb els sindicats i no s'aixequi de la taula fins aconseguir-lo", ha explicat.

"És evident que el govern no ho ha fet bé. Per què no s'han reunit cada dia d'aquesta setmana per tancar un acord que eviti una nova vaga dilluns vinent?", s'ha preguntat Coronas. El republicà ha denunciat també les condicions que han de patir els usuaris del Metro els dies de vaga.

El portaveu republicà ha suggerit també que la pròpia Colau o Gerardo Pisarello assumeixin les negociacions amb els treballadors, vista la "incapacitat de Mercedes Vidal de resoldre el conflicte".