Barcelona

Grup municipal

Notícia

Coronas: 'Després de 7 dilluns de vaga al Metro, exigim al govern que doni la cara'

coronas, jordi coronas

El portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha reclamat al govern que "doni la cara i totes les explicacions que calgui" després del setè dilluns de vaga al Metro de Barcelona. Divendres passat, els republicans ja van avisar que "un altre dilluns de vaga seria una irresponsabilitat molt greu de la direcció de TMB i del govern", i per això exigeixen als responsables del govern que aclareixin els motius del no acord. 

"Mercedes Vidal no ha gestionat bé les negociacions, i ha estat incapaç d'asseure's a la taula i no aixecar-se fins arribar a un acord amb els treballadors", ha assegurat Coronas. El portaveu d'ERC ha demanat que "Colau o Pisarello assumeixen el pes de les negociacions, vista la incapacitat de Vidal per resoldre el conflicte.

Jordi Coronas ha recordat que cada dilluns de vaga és un "maldecap per a milers d'usuaris" que s'han d'esperar més temps del compte i han de viatjar en unes condicions gens òptimes, a més dels efectes col·laterals que genera com l'augment d'ús del vehicle privat, i més tenint en compte l'episodi de contaminació que viu actualment la ciutat.