Barcelona

Grup municipal

Notícia

ERC demana accelerar les obres del Mercat de Sant Antoni després del darrer retard del govern

Comerciants i veïns de Sant Antoni recullen més de 1.500 firmes demanar celeritat en les obres

alfred bosch, bosch, alfred bosch erc

Esquerra Republicana presentarà una iniciativa a la Comissió d'Economia i Hisenda demanant al govern "que es comprometi a complir el nou termini fixat per a la finalització de les obres del Mercat de Sant Antoni", que expira el mes d'abril del 2018. El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament, Alfred Bosch, ha explicat que les obres havien d'estar acabades aquesta tardor, i que no volen "més incompliments i retards que provoquen molèsties als veïns". 

Bosch ha recordat que, arran de la negociació per a la modificació pressupostària del 2015, ERC va aconseguir destinar 3'4 milions d'euros per accelerar les obres del Mercat

Els republicans recullen d'aquesta manera la iniciativa de comerciants i veïns del barri, que han recollit més de 1.500 firmes demanant celeritat en les obres i que no hi hagi més retards. 

Bosch sobre la vaga de Metro: 'Un governant no es pot rendir mai'

En relació a la vaga de Metro, Bosch ha assegurat a través de Twitter que "un governant no es pot rendir mai i encara menys deixar enquistar els problemes". "La vaga de Metro té solucions dins i fora de conveni", ha explicat. En declaracions als mitjans, el líder republicà ha tornat a reclamar al govern Colau que "assumeixi responsabilitats" per la gestió que ha fet de la vaga.