Barcelona

Grup municipal

Notícia

Aprovada una proposta d'ERC que exigeix al govern no retardar les obres del Mercat de Sant Antoni

Comerciants i veïns de Sant Antoni han recollit més de 1.500 firmes demanant celeritat en les obres

sant antoni, mercat sant antoni

La Comissió d'Economia i Hisenda ha aprovat aquesta tarda una proposició d'Esquerra Republicana que demana al govern "que es comprometi a complir el nou termini fixat per a la finalització de les obres del Mercat de Sant Antoni", que expira el mes d'abril del 2018. 

La regidora d'ERC a l'Ajuntament Trini Capdevila ha explicat que "a l'inici de mandat ja es va aprovar una proposta per tenir el mercat acabat abans del Nadal de 2016", i, posteriorment, el govern va anunciar endarreriments en el calendari. "La regidora Ballarín va anunciar la finalització de les obres de cara a l'abril de 2018. Demanem que recullin el clam dels veïns i comerciants i compleixin el nou termini", ha assegurat Capdevila.

Capdevila ha recordat que, arran de la negociació per a la modificació pressupostària del 2015, ERC va aconseguir destinar 850.000 euros per accelerar les obres del Mercat. La regidora republicana ha posat de manifest que comerciants i veïns del barri han recollit més de 1.500 firmes demanant celeritat en les obres i que no hi hagi més retards.