Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

FES-TE VOLUNTARI PER LA CAMPANYA DEL SÍ


El proper 1 d’octubre tindrà lloc el Referèndum d’autodeterminació de Catalunya, i des d’ERC Poblenou-Besòs tenim la determinació de mobilitzar el 100% de les nostres forces per aconseguir que el Sí guanyi als nostres sis barris.

Vam començar la nova campanya al juliol, aquest agost mantindrem les activitats i al setembre organitzarem un total de 48 parades informatives cobrint la totalitat del territori.

Necessitarem 300 voluntàries i voluntaris, per això mobilitzarem a tothom, militants, amics, simpatitzants i col·laboradors; Adaptant la campanya a la disponibilitat de cadascú, però tenint clar que per assolir la independència del nostre país és imprescindible sortir al carrer a guanyar-la.

El nostre deure és participar activament en la campanya del Referèndum, ja que ens juguem el futur polític del país, tota la feina feta fins ara, tota la pedra picada, tot el compromís de tantíssima gent que han treballat per aconseguir aquesta fita.

El nostre principal actiu és la mobilització dels recursos humans, de tota la gent compromesa, si cadascú de nosaltres hi dedica almenys unes hores a la campanya més important de totes, aleshores segur que tindrem totes les eines per guanyar-nos la República que volem.

La campanya pel Sí al Referèndum depèn de tu, fes-te voluntari!