Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch: “El més gran atac a la imatge de la ciutat que vivim aquests dies és a l’aeroport”


El president del grup municipal d’ERC-Barcelona, Alfred Bosch, ha estat el portaveu en la comissió de presidència extraordinària celebrada aquest dilluns i que tingut la “turismofòbia” com a eix principal. Bosch ha condemnat i rebutjat els atacs contra persones i béns, però també ha volgut deixar molt clar que la situació de l’aeroport és “el més gran atac a la imatge de la ciutat”
 
Bosch ha criticat però que “el més gran atac a la imatge de la ciutat que vivim aquests dies és a l’aeroport” i “després parlen de rodes punxades, silicona i pintades? Miri, la seva silicona són les cues inacabables als accessos de seguretat del Prat; les seves rodes punxades són els vols perduts de milers de ciutadans que no han pogut arribar a l’avió que els havia de tornar; els seus encaputxats són ministres i càrrecs públics, que també s’amaguen, els que practiquen la kale borroka amb corbata.
 
Bosch ha començat demanat a la CUP que “posin seny” i deixin de donar armes per permetre el soroll per perjudicar el país i els ha recordat que “fa temps que la lluita va passar del nihilisme i del ludisme, els atacs individuals contra persones i màquines, a la lluita organitzada i sindical”. 


Pel republicà la gran lluita ha de ser acabar "amb el turisme escombraria, dolent per escombraria, no per turisme"