Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch: 'El millor homenatge que podem fer a la Rambla és recuperar-la en el seu sentit més ple'

alfred bosch, bosch, alfred bosch erc

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha assenyalat aquest matí que "després dels atemptats del 17 d'agost, el millor homenatge que podem fer a la Rambla és recuperar-la en el seu sentit més ple". Durant el ple extraordinari on s'ha aprovat atorgar les Medalles d'Or al Mèrit Cívic a cossos policials, Bombers i SEM, el líder republicà ha assegurat que "ara ens toca dir que la Rambla és nostra" i convertir-la en una avinguda de la pau. "Ens ho hem de creure de debò", ha explicat.

Bosch també ha destacat també que "hem de reflexionar sobre el turisme". "Tenim un problema de model turístic, però no de persones que vénen a visitar-nos. És important fer la distinció", ha recalcat. 

El líder d'ERC a l'Ajuntament ha destacat el paper dels Mossos i ha agraït la tasca feta pel conseller Joaquim Forn, "una persona formada a l'Ajuntament de Barcelona". "També cal reconèixer la tasca de la Guàrdia Urbana, que són els que primer van intervenir", ha assenyalat Bosch, que ha demanat també "dotar la Guàrdia Urbana dels recursos que mereix el cos". 

Per últim, Bosch ha assegurat que "ens hem de sentir orgullosos de la resposta ciutadana als atemptats" i ha destacat la feina altruïsta de col·lectius com el sanitari, els bombers, els taxistes, etc. "Tots ells van donar el millor que tenien d'ells mateixos", ha conclòs.