Barcelona

Grup municipal

Notícia

Coronas: “Els bombers han demostrat que estan al costat de la democràcia i protegeixen el poble”

Parc de bombers
Parc de bombers

El portaveu del grup municipal, Jordi Coronas, ha agraït el posicionament dels bombers de Barcelona en defensa dels drets i les llibertats.  El republicà ha considerat que “els bombers han demostrat que estan al costat de la democràcia i protegeixen el poble” i ha volgut mostrar l’agraïment davant d’un gest que constata que “quan s’ataquen les llibertats, ningú pot ser neutral. Ara és quan toca mullar-se i els bombers han demostrat una vegada més la seva exemplaritat”.
El regidor ha volgut també mostrar el seu suport després que “els bombers hagin rebut pressions i amenaces per tal que retirin qualsevol element reivindicatiu i de suport al referèndum, fet que fa encara més valent el seu posicionament” i ha volgut deixar clar que “des del grup municipal sempre trobaran el nostre suport davant aquells que volen retallar la llibertat d’expressió i de manifestació”.
Coronas ha volgut agrair el gest dels bombers que se suma al de molts altres col·lectius que veuen com en una situació com la actual “no poden quedar callats, i alcen la veu en defensa de la democràcia i les llibertats”.
Per la seva banda, el president del grup municipal, Alfred Bosch, ha volgut agrair el gest dels bombers sentenciant que “n’hi ha que incendien drets i llibertats i n’hi ha que fan el possible per impedir que es cremin drets i llibertats”