Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

La militància escull els seus candidats per al Parlament


El passat dimarts la militància de Sant Martí es va reunir al Centre Cívic de Can Gili, a la Vila Olímpica en Congrés Extraordinari. El motiu de la cita? Escollir els seus candidats per a les llistes d’ERC al Parlament de Catalunya. La primera a parlar va ser na Patrícia Gomà, qui va retirar la seva candidatura a encapçalar la llista d’ERC per motius personals.

Posteriorment va ser el torn de les presentació dels candidats a encapçalar la llista d’ERC a Sant Martí, havent-hi només la candidatura de’n Josep Cruanyes, un persona molt coneguda per la seva vessant d’activisme polític, especialment en temes de memòria històrica. Aquest va ser escollit en votació, obtenint una important majoria dels vots.

En una segona ronda de presentacions van parlar les persones candidates a la resta de la llista, Meritxell Caralt, Sandra Rodríguez i Joan Carles Canela. En Joan Carles Canela, que va presentar inicialment la seva candidatura la va retirar abans de la votació. El resultats de la votació van atorgar 27 vots a na Meritxell Caralt i 23 vots a na Sandra Rodríguez. Va cloure el Congrés amb les paraules de les persones escollides, un equip de tres que tothom va coincidir en considerar un equip molt plural i amb majoria femenina, representant de professions, perfils i orígens diversos.