Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch: 'Barcelona necessita estabilitat. Fa un any i mig vam advertir que el pacte amb el PSC no era bo '

Els republicans demanen respecte pels presos polítics 'privats de llibertat per complir el seu programa'

alfred bosch, bosch, alfred bosch erc

El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha assegurat aquesta tarda que "el temps ha acabat confirmant que l'aliança entre Barcelona en Comú i el PSC no era una bona idea". "Ja fa un any i mig que vam advertir que retornava la ciutat a la manera de governar de sempre, amb l'aliança amb l'establishment històric", ha explicat.

Bosch ha recordat que "fa un any i mig ERC ja va proposar un canvi real a Barcelona, agrupant totes les forces transformadores de la ciutat" i ha explicat que "sempre hem posat la ciutat per davant de partits o sigles". 

Els republicans han reiterat la proposta feta fa unes setmanes, juntament amb el PDeCAT, per tal de donar estabilitat a la ciutat davant l'ofensiva desfermada per part de l'Estat. "La millor defensa de la capital de Catalunya passa per agrupar totes aquelles forces que agrupen la centralitat democràtica a Barcelona", ha explicat Bosch, que ha demanat a Colau que mogui peça i respongui a l'oferiment. "Si ho fa, en primer lloc li exigirem respecte pels presos polítics que han estat privats de llibertat per complir el seu programa", ha sentenciat.