Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Fes-te apoderat el 21-D!


Ets del Poblenou, Besòs i Maresme, Vila Olímpica, Parc i Llacuna, Provençals o Diagonal Mar? Et vols assegurar que les eleccions del 21D siguin netes? Ara és el moment de viure les votacions des de la mobilització fent-te apoderat! La funció dels apoderats en un procés electoral és garantir la netedat i les bones pràctiques en el desenvolupament de les eleccions tot fent d’observadors de les votacions en representació de partits i entitats.

Des del Casal Roc Boronat et convidem en aquest sentit a assistir a la primera trobada de cara a preparar les eleccions del 21D i les persones que vulguin ser apoderades aquell dia. El Casal Roc Boronat farà apoderats per Esquerra Republicana, però ha establert amb els altres partits independentistes el mecanisme per a fer el traspàs d’informació si algú desitja o se sent més còmode sent apoderat per un altre partit.

La primera trobada per a poder-nos conèixer tots plegats i informar-nos de què comporta ser apoderat serà el propers dies 2 de desembre a les 11:00 hores o el 3 de Desembre a les 18:00 hores al Carrer d’Espronceda 76. Serà un bon moment per conèixe’ns i resoldre dubtes sobre la funció i tasques dels apoderats.

Envia un correu a poblenou@esquerra.cat i et contactarem!